Apartmani i Sobe na samo 20m od mora

VILLA OPATIJA  je jedno od najatraktivnijih odredišta za vaš miran i ugodan odmor u Srednjoj Dalmaciji, prilagođena je  kvalitetnom standardu odmora kakav se danas očekuje. Tijekom smještaja u našoj kući možete očekivati prijateljsku i opuštenu atmosferu ispunjenu privatnošću.

Villa Opatija ima 3 velika apartmana i pet  soba s kupaonicama, klima uređajem, SAT/TV, mini barom i balkonima s pogledom na more. Apartman u potkrovlju ističe se svojom prostranom terasom s predivnim pogledom na more.
Natkriveni parking za automobile nalazi se u neposrednoj blizini kuće ...

Ostali sadržaji se nalaze vrlo blizu i dostupni su svakodnevno.
Mjesto Marina nalazi se 1km zapadno, sa svojim restoranima, dućanima, kafićima, poštom i ambulantom, 8km istočno nalazi se Trogir, ponos hrvatske povijesti s mnogobrojnim kulturnim i turističkim sadržajima, zaštićen od UNESCA. Ako ste zainteresirani za dnevne izlete, izbor je zaista širok, u Dalmaciji vam se nude mnogi sadržaji za aktivni odmor: Rafting na rijeci Cetini u Omišu, Slapovi Krke, Fish piknik, itd.

Uređena šljunčana plaža nalazi se u neposrednoj blizini kuće, s pristaništem i vezovima za manje brodove kojeg možete slobodno koristiti. Temperatura mora od svibnja do listopada kreće se od 20°C do 26°C.

More je kristalno čisto, a mir i tipična Mediteranska atmosfera samo su neki od atributa ovog turističkog odredišta. Ponosimo se i čistim zrakom našeg područja obzirom da nigdje u blizini nema industrije. Mnogi turisti posjećuju ovo mjesto upravo iz zdravstvenih razloga.

VILLA  OPATIJA  se nalazi u Srednjoj Dalmaciji, na hrvatskoj obali Jadranskog Mora, u malom obalnom naselju Poljica, između Splita (30km istočno) i Šibenika (50km zapadno). Poljica su vrlo dobro povezana sa cestama i avionskim prijevozom (Aerodrom Split je 12km istočno). Glavna cesta uz obalu, Jadranska Magistrala prolazi uz naše naselje što vam omogućava da nas vrlo lako pronađete i budete povezani s ostalim sadržajima u cijeloj Dalmaciji.

Biti će nam zadovoljstvo ugostiti vas u našoj kući i biti vam na raspolaganju za sve što vam treba da biste svoj odmor učinili nezaboravnim.

Početna Ponuda Iznajmljivanje brodova Foto Galerija Cijene & Rezervacije Zauzetost Lokacija Trogir
English Italiano Deutsch Hrvatski